Se intampla sa fim cei mai buni in arta infrumusetarii

Noi suntem
SOFIA ELENI Beauty Salon

Sofia Eleni este un sanctuar în centrul Bucureștiului, înconjurat de străzi urbane rapide. Intrați și fiți bineveniți într-o experiență adaptată pentru dvs. Veniți cu incredere că sunteți pe mâinile cele mai bune și personalul nostru este aici pentru a vă ajuta să vă exprimați cine sunteți. Este promisiunea noastră de a pune întotdeauna nevoile clienților noștri deasupra propriului nostru. Veniți și experimentați dedicarea noastră pentru a vă face să străluciți.

Suntem
experti in frumos

La Sofia Eleni, ne bucurăm să-i ajutăm pe clienții noștri să arate și să rămână frumoși cu servicii personalizate pentru orice ocazie chiar aici în București!

Folosim numai produse de calitate superioară și acordăm o atentie seriosă sănătații dvs. și unei atmosfere curate. Toate uneltele noastre sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie să vă faceți griji că o să ieșiți cu orice surprize neplăcute. Ne străduim constant să fim cei mai buni la ceea ce facem. Echipa noastra se educă și capătă o pregatire avansata pe tot parcursul anului pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe și tehnici.

Consultările sunt întotdeauna gratuite, deci dacă doriți să vă mențineți aspectul, să faceți o schimbare dramatică sau pur și simplu aveți întrebări de frumusețe, suntem aici pentru a vă ajuta! Vă garantăm toate serviciile și experiența de ansamblu.

Promisiunea noastră față de dvs. este să simțiți bineveniți, să plecați mai relaxați și să arătați cel mai bine. Așa că vino și experimentează noul standard în frumos la Sofia Eleni!

Toate serviciile

ne puteti gasi aici

Delimiter

Bine ai venit la SOFIA ELENI! Suntem întotdeauna bucuroși să vă întâlnim cu o atmosferă relaxantă numai pentru elită.

  • Bld. Nicolae Balcescu, Nr.9A, Sector 1, Bucuresti
  • contact@sofiaeleni.ro