Locul unde iti poti recapata zambetul!
Știm că o coafură împrospătată sau un tratament cosmetic
are asupra psihicului nostru efecte benefice!

Așa că da, scopul nostru, este să vă vedem plecând cu zâmbetul pe față din salonul nostru. Așadar, te așteptăm la Sofia Eleni cu servicii de cea mai înaltă calitate, dar și la prețuri avantajoase.

Sofia Eleni
COAFURA
Coaforul este unul dintre cele mai importante locuri din viața unei femei. Un fel de încăpere magică unde i se îndeplinește dorința de a deveni cea mai bună versiune a ei. Așteptările sunt întotdeauna ridicate, iar noi le respectăm mereu. Te sfătuim, te consiliem și, înainte de toate, te ascultăm. Cot la cot cu tine, stiliștii noștri identifică de fiecare dată coafura compatibilă cu trăsăturile tale și cu ceea ce îți dorești. Indiferent dacă ne vizitezi pentru a te aranja înainte de o ocazie specială, pentru o simplă împrospătare a vârfurilor sau o schimbare radicală de look, pe lângă serviciile de top vei avea parte și de o atmosferă caldă și prietenoasă. În plus, avem grijă să pleci acasă cu sfaturi care să te ajute să-ți mentii coafura și în zilele când nu ajungi pe la noi.
Sofia Eleni
FRIZERIE
Știm că îți place să îți organizezi eficient programul, așa că vei fi cu siguranță încântat de îndemânarea frizerilor noștri care îți oferă tunsori impecabile în timp record. De la stilul clasic și până la variantele „with a twist”, echipa noastră este pregătită să se adapteze tuturor dorințelor tale în materie de hairstyling. Stăm foarte bine și la capitolul „culoare” și suntem gata să iti indeplinim toate dorintele: estomparea firelor albe, crearea unor frizuri in tendinte sau o simpla reimprospatare a look-ului.
Sofia Eleni
MANICHIURA SI PEDICHIURA
Puține sunt lucrurile care se compară cu senzația de fericire pe care o ai după o ședință de mani-pedi. Îți punem la dispoziție un adevărat laborator de culoare, cu zeci de nuanțe disponibile pe care le poți adapta în funcție de ocazie, de starea ta de spirit sau de stilul tău general. Combinăm procedurile de top cu aromele delicioase ale produselor de răsfăț utilizate în etapa pregătitoare a manichiurii/pedichiurii și mini-manevrele de masaj ale specialiștilor noștri. Dacă îți dorești rezultate ultra-rezistente, alege varianta semi-permanentă fără să-ți faci griji că lampa de uscare ar putea fi nocivă. Noi folosim tehnologia LED, lipsită de riscurile variantei UV.
Sofia Eleni
COSMETICA
Ne pasionează formele, culorile și infinitele combinații dintre ele și tocmai de aceea studiem constant domeniul inepuizabil al frumuseții. Căutăm să scoatem la suprafață cea mai bună versiune a ta, punând accentul pe evidențierea trăsăturilor deja existente. Ne pliem exact pe dorințele tale în materie de make-up pentru că știm că nu vei putea radia decât atunci când te vei simți perfect în propria piele. Iar în ideea că machiajul ține de artă, iar frumusețea de starea de spirit, avem grijă să-ți menținem moralul la cote maxime prin atmosfera de voie bună care ne caracterizează dintotdeauna.
Te asteptam sa ne faci o vizita
Cosmetica Bucuresti

PROGRAMARE

O rezervare este valabila pentru o singura persoana. Pentru bunul mers al programarilor, va rugam sa respectati ora stabilita.

*